Lapin Sieniseura ry.

Lapin Sieniseura ry. on perustettu 1975 ja jäseniä on noin 100. Toiminta-alueena on koko Lappi, mutta käytännössä toiminta keskittyy Rovaniemelle. Toiminnassa näkyviä painotuksia ovat paitsi sienestys ja sieniretket, myös sienten käyttö ruokataloudessa ja käsityössä, kuten värjäyksessä. Toiminta kehittyy jäsentemme kiinnostuksen kohteiden ja aktiivisuuden mukaan koko ajan.

Jäsenille kerrotaan seuran toiminnasta pääsääntöisesti sähköisten jäsentiedotteiden kautta ja kotisivulla. Lapin sieniseura järjestää joka vuosi muutaman retken, joilla tutustutaan eri sieniin ja sienimaastoihin. Elokuun loppupuolella on vuosittain sieninäyttely, jossa on esillä runsaasti eri sienilajeja. Näyttely kokoaa yleensä paljon yleisöä ja asiantunteva talkooväki opastaa parhaansa mukaan lajien tunnistuksessa. Sesongin ulkopuolella järjestämme sieniaiheisia asiantuntijaluentoja ja opintopiirejä. Sienivuoden kohokohtia tavataan muistella joulun alla seuran pikkujoulussa.

Jäseneksi liittyminen

Uudet jäsenet ovat erittäin tervetulleita mukaan toimintaan. Jäsenyyttä voi anoa lomakkeella, joka löytyy yhdistyksen kotisivulta: lapinsieniseura.yhdistysavain.fi. Saat sähköpostiin tiedon hyväksymisestä ja laskun jäsenmaksua varten. Tarvittaessa lähetä sähköpostia lapin.sieniseura[ät]gmail.com. Jäsenmaksun suuruus päätetään vuosikokouksessa ja viime vuosina se on ollut 10€/ täysi-ikäinen jäsen.

Puheenjohtaja ja seuran yhteystiedot:

Joona Saraste
puh. 040 4848102
lapin.sieniseura[ät]gmail.com

Varapuheenjohtaja

Seija Korpinen

Sihteeri

Sirkka Liisa Peteri
puh. 0400 650429

Tiedottaja

Piritta Marttila
p. 040 1477871

https://lapinsieniseura.yhdistysavain.fi
https://www.facebook.com/lapinsieniseura