Lapin Sieniseura ry.

Lapin Sieniseura ry. on perustettu 1975 ja jäseniä on noin 100. Toiminta-alueena on koko Lappi, mutta käytännössä toiminta keskittyy Rovaniemelle. Toiminnassa näkyviä painotuksia ovat paitsi sienestys ja sieniretket, myös sienten käyttö ruokataloudessa ja käsityössä, kuten värjäyksessä. Toiminta kehittyy jäsentemme kiinnostuksen kohteiden ja aktiivisuuden mukaan koko ajan.

Jäsenille kerrotaan seuran toiminnasta pääsääntöisesti sähköisten jäsentiedotteiden kautta ja kotisivulla. Lapin sieniseura järjestää joka vuosi muutaman retken, joilla tutustutaan eri sieniin ja sienimaastoihin. Vakiintuneisiin toimintamuotoihin kuuluvat mm. korvasienijahti, suppilovahveroretki ja yleiset sieniretket Rovaniemen lähialueille. Elokuun loppupuolella on vuosittain sieninäyttely, jossa on esillä runsaasti eri sienilajeja. Näyttely kokoaa yleensä paljon yleisöä ja asiantunteva talkooväki opastaa parhaansa mukaan lajien tunnistuksessa. Sesongin ulkopuolella järjestämme sieniaiheisia asiantuntijaluentoja. Sienivuoden kohokohtia muistellaan joulun alla seuran pikkujoulussa herkullisten sieniruokien merkeissä.

Uudet jäsenet ovat erittäin tervetulleita mukaan toimintaan. Jäseneksi pääsee maksamalla jäsenmaksun ja ilmoittamalla yhteystietonsa sähköpostitse.

Jäseneksi liittyminen

Jäsenmaksu 2018 on 10€/ täysi-ikäinen jäsen. Voit anoa jäsenyyttä täyttämällä yhteystietosi allaolevalle lomakkeelle. Saat sähköpostiin tiedon hyväksymisestä ja laskun jäsenmaksua varten. Tarvittaessa voit lähettää sähköpostia lapin.sieniseura[ät]gmail.com.

Puheenjohtaja ja seuran yhteystiedot:

Piritta Marttila
lapin.sieniseura[ät] gmail.com
puh. 040 1477871

Varapuheenjohtaja

Outi Palmén
puh. 040 5811697

Sihteeri

Sirkka Liisa Peteri
puh. 0400 650429

https://lapinsieniseura.yhdistysavain.fi
https://www.facebook.com/lapinsieniseura