Sienisystematiikan ja -ekologian työpaja 2023

Kartta latautuu...

Aika:
to 13.4.2023 - 16.4.2023

Paikka:
Konneveden tutkimusasema, Sirkkamäentie 220, Konnevesi

Tapahtumatyyppi:


Ohjelmassa on luvassa sienten tunnistamisen opetusta, vapaata mikroskopointia sekä sieniaiheisia esityksiä. Tarkempi ohjelma ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa ilmoittautuneille. Opiskelijalle työpaja tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua kokeneisiin sieniharrastajiin ja sienitutkijoihin sekä harjoitella sienten rakenteiden tarkastelua ja sienten määritystä mikroskoopin avulla asiantuntevassa seurassa.

Majoittuminen tapahtuu omakustanteisesti tutkimusasemalla. Majoitus on 2- ja 1-hengen huoneissa. Hinta 2hh on 25€/yö ja 1hh 40€/yö (hinnat sisältävät vuodevaatteet ja pyyhkeen).

Ruokailujen hinnat ovat: Aamiainen 5€ (arkisin) / 6€ (viikonloppuisin), lounas 6 / 8€, päivällinen 8 / 10€. Ruokia ei voi vapaasti valita, vaan tulee ottaa koko paketti. Erityisruokavaliot huomioidaan. Majoitustiloissa on myös keittiöt omaa ruuanlaittoa varten.

Työpaja on ensisijaisesti suunnattu opiskelijoille ja kokeneille harrastajille, joilla on käytössään oma mikroskooppi. Jos olet biologian opiskelija ilman mikroskooppia ja kiinnostunut osallistumaan, olethan yhteydessä, niin yritämme järjestää sinulle käyttöön mikroskoopin.

Ilmoittaudu työpajaan mahdollisimman pian, viimeistään 1.4. mennessä, sähköpostitse osoitteeseen jenna.purhonen@jyu.fi.

Kerro ilmoittautuessasi:

  • Milloin saavut ja lähdet.
  • Käykö majoitus 2-hengen huoneessa, huonekaveritoiveita voi esittää.
  • Mitkä ruokailut otat tutkimusasemalta sekä mahdollinen erityisruokavalio + allergiat.
  • Tuotko oman mikroskoopin mukanasi.
  • Saavutko omalla autolla, mistä saavut? Mahtuuko mukaasi kyytiläisiä?
  • Työpajan ohjelmaan toivotaan osallistujien sieniaiheisia esityksiä, joten ilmoita myös mahdollisen esityksesi aihe ja pituus.

Tietoa Konneveden tutkimusasemasta: https://www.jyu.fi/science/fi/konneveden-tutkimusasema 

Nähdään Konnevedellä!

iCal